✓ Gratis ingepakt
✓ Gratis verzending vanaf €50,-
✓ Prachtige winkel in Veenendaal
✓ Veilig betalen met je eigen bank

Tocoto vintage

Toont alle 10 resultaten

Tocoto Vintage in geboren in 2011 in Terrassa. Daar produceren we de 50% van onze collecties en de andere 50% wordt geproduceerd in Portugal.
Tocoto Vintage komt voort uit de liefde die Marta heeft voor hun kinderen. haar liefde voor de zee en voor haar kleine eiland Formentera.
De romantiek en nostalgie dwongen haar om oude patronen en kledingstukken te herstellen die ze op antiekmarkten had gekocht tijdens haar vele reizen over de hele wereld.
tocota vintage collecties zijn uniek door de afwerkingen en met  zorgvuldige zorg. verweerde stoffige kleuren variërend van grijs, taupe, roze en ouderwetse denims. de kleding is gemaakt van nobele en hoogwaardige stoffen. Altijd als sterstuk in alle collecties, heerlijke mini jerseys met handgemaakt en vintage effect.
Wij ontwikkelen kleding en accessoires van 3 maanden tot 14 jaar. Voor kleintjes, zowel meisje als jongen. Ook werken we met een collectie schoenen, van baby tot kind.
Wij geloven dat onze kledingstukken als voor altijd zijn, om te houden, te erven, hun functie is natuurlijk om de kleintjes te kleden.
We hebben een heel duidelijke identiteit: we zouden kunnen zeggen vintage boho. Vanuit onze principes voor onze interpretatie van oude patronen, borduurwerk, kant; we zijn ook eclectisch, we mixen graag prints, concepten... is waar de rijkdom en ware identiteit van elk merk is.
We willen kinderen het gevoel geven dat ze Tocoto Vintage speciaal dragen. Blijf mooie dingen maken, het is ons grootste project.

Prijs

Kleding maten