✓ Gratis ingepakt
✓ Gratis verzending vanaf €50,-
✓ Prachtige winkel in Veenendaal
✓ Veilig betalen met je eigen bank

De wereld van wol speciaal voor de kleintjes

De wereld van wol speciaal voor de kleintjes – Wij willen je baby de zuiverste kleding & accessoires bieden die ze ooit op hun huid hebben gevoeld. Om dat te doen, schrappen we alles wat je niet nodig hebt. Onze materialen van wol zijn allemaal 100% natuurlijk.

De wollen producten die wij verkopen zijn van premium kwaliteit en er wordt tijdens de productie gelet op het welzijn van mensen en onze planeet. Goed voor jou en je kindje, goed voor het milieu. 

Onze bestsellers van wol

http://mammiesfashion.nl/product/kico-label-blanket-boucle-circle-beige-50-x-70-cm/

Heerlijke zachte dekens gemaakt van 100% wol. Wol zorgt ervoor dat je perfect op lichaamstemperatuur blijft, doordat het materiaal ventileert, niet zweet en toch aangenaam warm is.

KICO LABEL Newborn Babysuit Merino Wol Beige

http://mammiesfashion.nl/product/kico-label-newborn-babysuit-merino-wol-beige/

kun je wol ook dragen in de lente ?

THERMOREGULEREND

Wanneer je je kind in merino wolen kleding aantrekt, kun je erop vertrouwen dat de kleding ervoor zorgt dat je kind dag en nacht een comfortabele temperatuur zal behouden. Dus koel in de zomer. merino wol is natuurlijk,  die de huid laten ademen en voor een goede ventilatie zorgen. Ook absorbeert wol tot 35% van zijn eigen gewicht in water en onttrekt hiermee zweet van het lichaam. Het opgeslagen vocht verdampt door de ventilerende eigenschappen van wol. Hiermee voorkom je dus dat kleding snel vochtig wordt waardoor je langer droog en fris blijft .

Alwero Baby “SLOFJES MELO BABY Naturel

Fairmade fashion voor een betere wereld

Fairmade fashion voor een betere wereld

De wereld van wol speciaal voor de kleintjes

4 gedachten over “De wereld van wol speciaal voor de kleintjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.