Bezoek onze winkel

MammiesFashion
Brouwersgracht 269
3901TL Veenendaal

085 009 10 57

Voor vragen en advies neem contact op met onze klantenservice

Di - Za: 09:30 - 17:00

Bestellingen kunnen 24/7 geplaatst worden.

Disclaimer voor www.mammiesfashion-positiekleding.nl
Mammie’s Fashion verleent u hierbij toegang tot www.mammiesfashion-positiekleding.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Mammie’s Fashion behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Mammie’s Fashion spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Mammie’s Fashion.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Mammie’s Fashion.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Mammie’s Fashion nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Mammie’s Fashion.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Mammie’s Fashion, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

De waardering van www.mammiesfashion-positiekleding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.4/10 gebaseerd op 24 reviews.
Scroll naar top