✓ Gratis ingepakt
✓ Gratis verzending vanaf €50,-
✓ Prachtige winkel in Veenendaal
✓ Veilig betalen met je eigen bank

Over ons.

Mammies is al jaren de leukste en hipste winkel voor baby’s & kids. Vanaf de allerkleinste tot ongeveer 8 jaar vind je bij Mammies een uitgebreid en speciaal geselecteerd assortiment. Zo is jouw kleine verzekerd van leuke, hippe kleertjes!

Je kunt bij ons fysiek in de winkel shoppen; maar ook eenvoudig via onze webshop. Bij beide heb je het snel in huis!
Bestellingen in onze webshop zijn binnen 2 dagen naar jouw onderweg; en vanaf €50,- verzenden wij gratis binnen Nederland en België.

De winkel van Mammies  baby & kids conceptstore is gevestigd in hartje Veenendaal. Op misschien wel één van de mooiste locaties, direct aan de Brouwersgracht – aan het stads-strand.

Complete collecties van alle topmerken

Elke dag worden de nieuwste producten online gezet in onze webshop en onze winkel in Veenendaal wordt dagelijks vernieuwd en aangevuld met de tofste merken. Komen er nieuwe, hippe merken uit dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk in onze winkel hebben liggen!

Een bezoekje aan onze winkel?

Wij zijn ontzettend blij en trots op onze winkel – en dat delen we natuurlijk graag met jou! We verwelkomen je dan ook van harte in onze shop waar je rustig rond kan snuffelen – maar we voorzien je natuurlijk ook graag van advies. Hoe dan ook – je gaat altijd tevreden weg bij Mammies.

Onze openingstijden:

Maandag: 13.00 tot 17.00
Dinsdag t/m donderdag: 9.30 tot 17.00
Vrijdag: 9.30 tot 17.00
Zaterdag: 9.30 tot 17.00

Graag tot ziens in onze winkel!