✓ Gratis ingepakt
✓ Gratis verzending vanaf €50,-
✓ Prachtige winkel in Veenendaal
✓ Veilig betalen met je eigen bank

Moes play open ended

Moes play open ended

Open ended play – Stimuleert de ontwikkeling van je kindje

Moes Play open ended Dolfijn

Zijn je kinderen ook gek van dolfijnen en vooral op hun manier van zwemmen, hun grappige geluid en schattige snuit? Binnenkort krijgen ze de kans om een dolfijn van dichtbij te zien. Ze zullen hun ogen niet geloven als ze ontdekken dat ze er ook mee kunnen schommelen, surfen, balanceren, over lopen. Zijn je kinderen klaar voor een nieuw avontuur?

Naast het spelen kan de dolfijn ook gebruikt worden als alledaags hulpmiddel zoals zitbank, opstap,…

  • – Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • – Afmetingen: 60 cm x 25 cm x 18 cm
  • – Geschikt vanaf 1 jaar
  • – Stimuleert de ontwikkeling van je kindje

Moes Play Shells – Sand Yellow

Deze leuke set van 5 schelpen leent zich tot open ended play in zijn meest pure vorm. Van “the floor is lava” tot anti-slip tegels in de badkamer , bepaal zelf wat je allemaal kan met deze leuke set van Shells. Je kan deze zelfs gebruiken in het bad, douche of zwembad. Ook leuk om te weten is dat deze wanneer ze nat zijn blijven kleven aan de wand van het bad of douche. 

TIP: Combineer de Shells met de Sea Life Collectie en ontdek zelf hoe leuk spelen het is met de Turtle en zijn vrienden tussen deze mooie Shells.

Moes Play Wildlife Collection – Hippo

Hippo Wie durft het aan om een ritje te maken op de Hippo? Het nijlpaard in zijn originele kleuren zoals we deze kennen vanuit het echte wildlife zorgt voor uren rij-en speelplezier. Hou de Hippo vast aan z’n oren en ga samen met deze vriend op pad! De Hippoheeft rubberwieltjes die 360° kunnen draaien, op die manier kan je met deze vriend geruisloos en krasvrij op alle ondergronden rijden.

  • – Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • – Geschikt vanaf 1 jaar
  • – Stimuleert de ontwikkeling van je kindje

Wij zijn dealer van Moes play bestel de leukste items, en cadeautjes bij Mammies kidsconceptstore in Veenendaal of online

www.mammiesfashion.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.