✓ Gratis ingepakt
✓ Gratis verzending vanaf €50,-
✓ Prachtige winkel in Veenendaal
✓ Veilig betalen met je eigen bank

Nieuw merk bij Mammies kidsconceptstore

Blossom kids kidswear

Blossom Kids kidswear ontwerpt klassieke, tijdloze en fijne kwaliteitskleding voor je kleintje. De kleding wordt Ontworpen om  ​​kinderjaren mee te gaan. Bij hun persoonlijke zoektocht naar duurzame kinderkleding. hebben ze besloten om hun eigen collecties te creëren. het kinderkleding merk dat voldoet aan designwensen. maar ook aan hun wens om een ​​betere toekomst te creëren voor alles wat groeit en bloeit!

Mammies kidsconceptstore heeft vanwege de duurzame keuze van Blossom kids. daarom besloten om dit prachtige merk aan onze collectie toe te voegen.

klassieke, tijdloze en fijne kleding voor je kind

blossom produceert een kleine collectie samen met gekwalificeerde leveranciers. leveranciers die de visie op duurzaamheid delen. de collectie bevat baby basics, maar ook jongens & meisjes kleding tot maat 128. Alle items zijn ontworpen om bij elkaar te passen. dus er kunnen veel combinaties gemaakt worden.

Ook voor de boys de mooiste items

De ideale basis om de garderobe van je mini te creëren. En terwijl wij onze collecties uitbreiden, streven we ernaar dat ze passen bij onze vorige collectie. Ze echt duurzaam maken. We zouden graag zien dat je er deel van uitmaakt, laten we: samen groeien

Hebben we jou ook nieuwsgierig gemaakt? of heb je vragen voor ons? onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 09.30 tot 17.00 uur. wil je wat met ons delen? of foto’s toesturen dat is mogelijk. stuur alles op naar info@mammiesfashion.nl

  • Met liefde gratis ingepakt
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Ruime openingstijden in Veenendaal
  • Betrouwbaar en persoonlijk advies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.