Verzenden

Binnen Nederland
Verzenden binnen Nederland is gratis voor bestellingen vanaf € 75,00 voor bestellingen onder € 75,00 bedragen de verzendkosten € 5,50

Naar België en Duitsland
De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 7,45.

Retourneren 

Volgens de wet heeft u na ontvangst van uw bestelling veertien dagen de tijd om een retour van een artikel of van een hele bestelling bij ons aan te melden en daarna nogmaals 14 dagen de tijd om het product (of de producten) daadwerkelijk te retourneren.

Indien u uw bestelling in het geheel annuleert en binnen de wettelijk bepaalde periode deze annulering bij ons heeft aangemeld en uw volledige bestelling binnen de wettelijk bepaalde periode aan ons retour stuurt dan ontvangt u van ons binnen 14 dagen na aanmelding van uw annulering het volledige aankoopbedrag inclusief alle bijkomende kosten (zoals de bezorgkosten) van ons terug. Stuurt u 1 artikel terug van een bestelling waarbij u meerdere artikelen heeft besteld dan ontvangt u geen verzendkosten retour.

Wij zijn wettelijk verplicht u te melden dat we dit binnen 14 dagen zullen doen, maar meestal krijgt u uw aankoopbedrag al sneller terug.

Retour aanmelden

U wilt uw bestelling geheel of gedeeltelijk aan ons retour sturen dan kunt u de volgende stappen volgen.

 • Kondig de retour (met bestelnummer) zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen na ontvangst aan per mail via info@mammiesfashion.nl
 • U ontvangt van ons een retouretiket per email om op het pakket te plakken.
 • Artikelen retour sturen binnen uiterlijk 14 dagen na aanmelding.
 • U gebruikt het retourformulier wat bij uw levering zit en vult dit in.
 • Kleding in een doos of envelop verzenden.
 • Bon, kopie of ander aankoopbewijs hiervan in zijn geheel toevoegen met vermelding van uw rekeningnummer.U kunt het pakket naar een DPDparcel shop brengen. https://www.pakkettenversturen.nl/Pickup?gclid=EAIaIQobChMI_YGn35vq2gIVw4jVCh3-Xw4hEAAYASABEgLEa_D_BwE#/parcelShopFinder/
 • Maximale afmeting pakket hiervoor is: 80x50x50 cm.
 • U mag het retourpakket ook in de winkel retour brengen.
 • Wij betalen u de aanschafkosten binnen enkele werkdagen terug, wij zijn wettelijk verplicht u te melden dat we dit uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour dan wel annulering zullen doen, meestal heeft u het geld binnen 2 of 3 werkdagen op uw rekening staan.

 

Retouradres:

Mammies Fashion

Nieuweweg 26

3901 BE Veenendaal

Wat kunt u wel of niet aan ons retourneren.

– De artikelen die u wilt retourneren moeten binnen uiterlijk veertien dagen na ontvangst van de bestelling, bij ons aangemeld zijn. Vervolgens dient u ze binnen 14 dagen daadwerkelijk te retourneren.

– Ruilingen/retouren/annuleringen die niet of niet binnen de gestelde termijn van 14 dagen bij ons zijn aangemeld, worden niet door ons geaccepteerd.

– Het te ruilen/retourneren artikel moet nog voorzien zijn van labels en als dat mogelijk is in originele verpakking worden geretourneerd.

Artikelen worden niet teruggenomen indien het artikel:
1. Zichtbaar gedragen of gewassen is (de kleding mag natuurlijk wel gepast worden).
2. U zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.
3. U de kaartjes van de kleding hebt verwijderd.

Ruilen

U kunt het artikel alleen ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat.

Wilt u het artikel niet ruilen dan betalen wij u het artikel terug. Mits voorzien van de aangehechte labels en ongedragen (de kleding mag natuurlijk wel gepast worden)

Ruilen werkt als volgt:
1) U stuurt ons een mail met het te ruilen artikel (zolang deze op voorraad is leggen wij deze voor u apart)  en gebruikt het bij uw levering bijgesloten ruil/retourformulier.
2) Bent u het Ruil/Retourformulier kwijt, stuur ons een mailtje en we zullen u er een per mail sturen.
3) U vult het formulier in en stuurt dit samen met het/(de) artikel(en) op eigen kosten gefrankeerd terug. (Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd.)
4) U krijgt van ons bericht als uw pakket terug bij ons is. Zodra wij het het(de) te ruilen artikel(en) hebben ontvangen sturen wij u het(de) nieuwe artikel(en) terug.

Condities ruilen:

 • U kunt het artikel omruilen in onze winkel.
 • U kunt het artikel alleen ruilen voor een artikel in een andere maat.
 • De artikelen die voor ruilen aangemeld zijn moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst van de bestelling, op het bezorgadres aan ons teruggezonden worden.
 • Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld kunnen niet door ons worden geaccepteerd.
 • Het te ruilen artikel moet nog voorzien zijn van labels en als dat mogelijk is in originele verpakking worden geretourneerd.
De waardering van www.mammiesfashion-positiekleding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.6/10 gebaseerd op 44 reviews.
Scroll naar top